Tuesday 23 August 2011

Leftovers! Duinpannetje geroosterde geitenkaas


Wat voor een lekkere broodjes je niet al kan maken met leftovers van diner. Van de buttermilk squash soup en de vega barbecue had ik nog rozemarijn over. Van de zoete geitenkaas omelet nog geitenkaas en honing. Voeg nog wat basis ingrediƫnten toe, en Voila! Wat heb je nodig?


- geitenkaas
- honing
- rozemarijn
- tomaat
- brood (duinpan)


Verwarm de oven op 200 graden. Verkruimel de geitenkaas over de duinpan (lekker stevig brood met een volle smaak). Snijd de tomaat in plakjes en leg deze over de geitenkaas. Druppel over het gehele brood met geitenkaas honing en strooi hier wat verse rozemarijn over. Leg dit brood in de oven en leg er een extra duinpan bij. Doe dit ongeveer zo'n 5 tot 10 minuten in de oven, afhankelijk van hoe knapperig je het wil hebben. Serveer de extra duinpan op de geitenkaas versie. Eet smakelijk!


Lieve groet, 


Asha

No comments:

Post a Comment