Monday 20 August 2012

Warme appeltjes met kaneel



Warme appeltjes met kaneel, een gezonder toetje, tussendoortje kun je bijna niet krijgen. Het is tevens het meest makkelijkste gerecht om te maken, maar wilde het graag met jullie delen. Dit soort gerechtjes laten namelijk zien dat je met heel weinig iets heel simpels en lekkers kunt maken. De ayurveda zegt eigenlijk dat je zoveel mogelijk warm voedsel in je lichaam moet krijgen en zo min mogelijk (geraffineerde) suikers. Een appelflap is natuurlijk ook heel lekker maar wil je het nog wat gezond houden dan is dit een ideaal gerecht. En voor de echte toetjes liefhebber, heerlijk met een bolletje kaneel ijs:-) Wat heb je nodig?

* 1 persoon
* 20 minuten

- 1 appel
- kaneel poeder

Verwarm de oven op 200 graden voor en schil de appel. Snijd deze vervolgens in partjes en leg deze in een ovenschaaltje. Strooi hier royaal kaneelpoeder overheen en zet ze voor 15 minuten in de oven. Heerlijk als ontbijt, tussendoortje of toetje. 

No comments:

Post a Comment