Thursday 17 January 2013

Ricotta spinazie ravioli in salie boter



Soms heb je gerechten in je hoofd die je al tijden wilt maken en dat was met deze salieboter ook het geval. Ook ben ik een grote fan van de meeste simpele pasta's en ben ik niet gek op alle poespas, dus een pasta met champignons of alio olio (olie en knoflook) of pesto genovese..my favourites. Dus een ravioli, helaas not home made (we hebben nu geen pasta machine thuis) maar heerlijk organice en very lekker met een home made (dat dan weer wel) salieboter. Gelukkig kon ik bij de bio winkel heerlijke salie vinden en ben dus snel aan de slag gegaan voor een heerlijke simpele pasta met salie boter. Wat heb je nodig?

* 2 personen
* 15 minuten


- gevulde pasta naar keuze
- 75 gram biologische en ongezouten roomboter

- 8 tot 10 blaadjes salie fijngesneden
- evt heerlijk brood om mee te dippen

Kook de pasta volgens bereidingswijze en smelt de boter in een pannetje. Zodra deze bijna helemaal gesmolten is voeg de je fijngesneden salieblaadjes toe en verwarm je deze nog roerend 3 minuten op middelmatig vuur. Serveer de salieboter royaal over de pasta en serveer met heerlijk brood. Enjoy your food!

2 comments:

  1. i love salieboter met ravioli! dit komt bij ons ook snel weer op tafel..

    ReplyDelete